Magabiztos győzelem!

Ifjúsági II. osztályú csapatunk a bajnokság harmadik fordulójában a Gödi SE csapatát fogadta, amely csapatnak ezidáig  nem akadt legyőzője. A mérkőzést a vendég csapat kezdte és ők is szerezték meg a vezetést. Az első félidő feléig a két csapat fej-fej mellett haladt, majd lányaink kissé elléptek, így a félidő végére már 18-13-as vezetéssel mentünk pihenőre. A második félidőben ott folytattuk ahol az első félidőben abba hagytuk, jó védekezés és támadásban is eredményesek voltunk. Jó taktikai húzásnak bizonyult a hét a hat elleni játék, és jól szálltak be a cserejátékosaink is a meccsbe.. A második félidő felére az ellenfél játékosai láthatóan elfáradtak mind fizikailag mind szellemileg aminek bizonyítéka az is, hogy két piros lapot is összeszedtek. A mérkőzés  végére már csak az eredmény különbségének a nagysága volt kérdés. Igaz az utolsó másodpercben a Gödi csapat szerzett gólt, de a mérkőzést a Szeghalom csapata nyerte 40-24-re!!! Gratulálunk a lányoknak és az edzőnek! Egy nagyszerű mérkőzést láthattak a szurkolók akik kilátogattak erre a mérkőzésre. Jövőhéten vasárnap az Eger csapatához látogatunk ahol remélhetőleg hasonló jó mérkőzést fogunk látni.

4 thoughts on “Magabiztos győzelem!

 1. Szeghalmi Szurkoló says:

  A bírók kritikán aluliak, vicc amit megengednek maguknak, a szeghalmi lányok játékstílusáról ne is beszéljünk😅 persze hazai bírók nyilván nekik fújnak😂 A lányoknak voltak igen aljas húzásaik, de legalább nyertek, gratulálok! Igazi szánalmas bírókat és unfair hazai lányokat láthattunk ma.

  • sznkc says:

   Tisztelt Szeghalmi szurkoló!
   Abban teljesen egyetértek önnel, hogy volt jó néhány kétes játékvezetői döntés MINDKÉT OLDALON! A játékstílusról azt gondolom, hogy a kézilabda egyik alapja a kemény védekezés nem pedig a SZÍNÉSZKEDÉS! Egy mérkőzést ne azzal akarjunk már megnyerni, hogy fekszünk az ellenfél ölébe, ugrunk bele a falba, esünk össze, reklamálunk a kiállításokért, hanem felépített játékkoncepciókkal. Az ”unfair” lányaink is kaptak jó néhány vitatható kétperces kiállítást, de legalább tudják türtőztetni magukat a pályán nem úgy mint az önök játékosa aki illetlen szavakkal sértegeti a mi lányainkat és a játékvezetőt amiért jogosan kapta a piros lapot. Egy ilyen nagyarányú vereséget is méltósággal kellene elviselni és szétnézni a saját házunk táján, hogy mit nem csináltunk jól, ezt nem lehet CSAK A BÍRÓKRA FOGNI!

 2. Szijjártó Andrea says:

  Tisztelt szeghalmi szurkoló ! Ha már ilyen ,🤔és ennyire “fair” 😱hozzászólást írsz , akkor ezt miért nem a saját neveddel szignózod! Ha már a lányainkat szidod akkor legyen benned annyi gerincesség, hogy nem azt hazudod , hogy szeghalmi szurkoló vagy! Nem üdvözlettel , egy nem szeghalmi 🤣anyuka! ui: ne válaszolj szeghalmi szurkoló , nem érdekel un intelligens emberek véleménye , sorry

 3. Gyűrű István says:

  A bírók teljesítménye valóban kritikán aluli, de nincs összefüggésben a hazai csapattal, tudásuk ennyi, még azt is letagadnám, hogy ismerem őket. Ők nem fújtak senkinek, hanem tudatlanok. Ha pedig a gyerekeink játékstílusáról, durvaságáról, aljasságáról beszélünk, szánalmas megjegyzés, a tiéd te szeghalmi troll! Minden szavamért, válaszomért a felelősséget, Apaként, Szurkolóként vállalom, bármikor, bárhol, de szeretném személyesen, kedves szeghalmi droid!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük